Joeri Vermeulen
Joeri Vermeulen
Joeri Vermeulen
Joeri Vermeulen

Qstiel

Welkom

Ik ben Joeri Vermeulen, oprichter van Qstiel, vanwaar deze naam en waarvoor kan je bij mij terecht?

Q is de 17e letter van het alfabet. Het getal is gelijk aan het aantal jaren ervaring die ik al had opgedaan in de staalsector, toen het idee van ‘Qstiel’ stilaan vorm begon te krijgen. Ik tel er dan de 8 jaar schoolbanken als metaaltechnieker en interieurvormgever niet bij. Ik barst nu van ideeën en creativiteit! De Engelse uitspraak linkt per direct naar de ‘steel’ sector. De Nederlandse uitspraak linkt naar de kust, naar het water waar ik van hou en waar mijn creativiteit extra gestimuleerd wordt. Ik denk spontaan aan een lasersnijmachine die door middel van water onder hoge druk dwars door staal snijdt. Oké, misschien wat te veel zijsporen maar je zal het merken, in dat sprongetje opzij ligt vaak de creatieve oplossing om jouw droom mee te kunnen realiseren.

Mijn neef zei ooit: ‘ik wil tijd en ik wil hem nu’. Slimme uitspraak die ik gemeend volg!
Mijn versie klinkt gelijkaardig: ‘ik wil creëren, aanbieden en dat wil ik nu’, vandaar dit fonkelnieuw bedrijfje.

Ik ben fan van echte stielmannen die garant staan voor kwaliteit en een strakke timing. Met Qstiel zal ik staalontwerpen maken voor binnen en buiten. Heb jij ideeën of wil jij een lege ruimte invullen? Ik zal ze omzetten tot een afgewerkt product en tot bij u brengen. Heb jij zin in een knap staaltje stielwerk kom dan bij mij.

Wees welkom op mijn website en neem contact op bij vragen. Alvast bedankt voor uw bezoek.

Website in opbouw

Voorlopig kan je mailen naar info@qstiel.be

Recent Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.